Er komt veel op u af…

Zodra iemand is overleden moet u eerst de huisarts (of schouwarts) bellen. Binnen 3 uur na het overlijden moet deze namelijk volgens de wet onderzocht hebben of er sprake is van een overlijden volgens de natuurlijke weg.

Daarna kunt u mij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. Omdat ik meestal alleen werk ben ik niet altijd direct bereikbaar, maar de eerste contacten kunnen dan in ieder geval wel heel snel worden gelegd.

Wensen bespreken
Persoonlijke afspraak
Rouwadvertenties
Rouwkaarten
Kisten
Condoleanceregister
Rouwvervoer
Rouwlocaties
Maatwerk uitvaart

U bent vrij in uw keuze…

U denkt misschien dat u door een uitvaartverzekeraar gebonden bent aan bepaalde uitvaartondermeningen, maar dat is niet zo. U bent vrij in uw keuze voor een uitvaartverzorger. Hooguit kan de verzekeraar een bepaald bedrag in mindering brengen op de uitkering, maar het is nog maar de vraag in welk geval u goedkoper uit bent onder aan de streep…

We spreken telefonisch een aantal wensen kort door en maken dan een afspraak bij u thuis om de belangrijkste zaken rondom de uitvaart te bespreken en vast te gaan leggen. Ook het opstellen, verzorgen en drukken van de rouwkaarten en het plaatsen van advertenties worden door mij, in samenspraak met u, georganiseerd.

In de dagen die daarna nog volgen tot de uitvaart kunnen we de puntjes op de ‘i’ zetten en alles tot in detail op elkaar afstemmen.

Onthoud hierbij mijn uitgangspunt: uitvaart is maatwerk, dus alles wordt op uw wensen afgestemd.

Zorgeloos uw naasten eren