Transparant en eerlijk…

We hoeven er geen doekjes om te winden: een uitvaart kost nou eenmaal geld. Dat is ook logisch. Maar ik vind het wel belangrijk dat een uitvaart niet onnodig veel geld kost en dat de kosten overzichtelijk, eerlijk en transparant zijn.

Daarom kunt u bij mij  diverse tarieven opvragen van bijvoorbeeld begraafplaatsen en crematoria in de regio, uitvaartkisten, rouwvervoer, opbaarmogelijkheden etc. etc.

Wensen bespreken
Persoonlijke afspraak
Kostenindicatie
Rouwkaarten
Kisten
Condoleanceregister
Rouwvervoer
Rouwlocaties
Maatwerk uitvaart

Vooraf weten waar u aan toe bent…

Ook na de aanname van de uitvaart kan ik een zo gespecificeerd mogelijke kostenindicatie maken aan de hand van de afgesproken uitvaartwensen.

Na de uitvaart krijgt u van mij het boekje ‘Zorgen Erna’, waarin exact de nodige stappen omschreven staan om de zakelijke beslommeringen na een overlijden te regelen. Eigenlijk een soort checklist voor u als nabestaanden om te kijken of u overal aan gedacht heeft.

Ook eventuele uitvaartpolissen kan ik voor u verzilveren en eventueel aan mij laten uitkeren zodat ik ze in mindering op de nota kan brengen, of aan u kan laten uitkeren. Let daarbij wel op de polisvoorwaarden van sommige uitvaartverzekeringen, maar ook daar komen we samen wel uit.

De meeste uitvaartkosten zal ik u voorschieten en zodoende krijgt u later 1 overzichtelijk totale uitvaartnota.

Onthoud hierbij mijn uitgangspunt: uitvaart is maatwerk, dus alles wordt op uw wensen afgestemd.

Zorgeloos uw naasten eren